Categories

Bisnes

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
25 Formula Hidup Luar Biasa Edisi Terkini
"Ustaz, saya masih gagal membeli kebahagiaan", kata Tuan Haji, dengan mata yang tampak berkaca-kaca. Beliau menyambung, "Saya punya lima orang, tetapi kami sudah enam tahun tidak cukup 'korum' beraya..."   Sa..
RM45.90 RM43.60
Alibaba’s World
Sekarang, Alibaba mempunyai 600 juta pelanggan berdaftar, berbanding Amazon yang ada lebih kurang 200 juta pelanggan. Alibaba mengendalikan 80% daripada semua transaksi e-commerce di China. Lebih kurang 70% bungkusan yang dihantar dalam negara Chi..
RM30.00 RM28.50
Anda Dan Internet
Pengarang : Azad Abdullah Tebal : 168 Memandangkan internet menjadi satu keperluan global dewasa ini, buku ini bakal menjadi pilihan alternatif kepada buku ilmiah yang sedia ada di pasaran. Buku ini amat sesuai bagi pembaca yang baru menceb..
RM15.00 RM14.30
BORONG DI CHINA: INGAT SENANG KE?
CHINA bukan sahaja terkenal dengan Tembok Besarnya, tetapi juga merupakan negara ekonomi terbesar di dunia hinggakan ada yang menggelarnya sebagai ‘kilang atau syurga dunia’. Lambakan barangan di seluruh dunia yang menggunakan tag ‘MADE IN CHINA’ mem..
RM14.00 RM13.30
Buat Duit Dengan Doorgift
Setiap kali menghadiri majlis mahupun majlis-majlis korporat, tidak sah sekiranya pengunjung tidak dibekalkan degan dorrgift. Doorgift yang suatu ketika dahulu pemberian yang tidak wajib dan terhad kepada majlis perkahwinan sahaja, kini lebih meluas ..
RM9.90
Buat Duit Dengan Dropship
Ramai orang yang berhasrat untuk menceburi bidang bisnes, namun hasrat itu terhenti apabila memikirkan tentang modal. Benarkah kita tidak boleh berbisnes sekiranya tiada modal dalam tangan? Jawapannya sudah tentu salah! Kita sebenarnya mampu menjana ..
RM9.90
First Things First (Edisi Bahasa Melayu)
Adakah jiwa dan pemikiran kita sering mengeluh dek kerana merasakan diri kita belum benar-benar bagus dalam apa juga perkara yang dilakukan? Persoalan ini bakal terjawab menerusi empat bahagian dalam buku First Things First ini: 1) Jam dan Kompas ..
RM29.00 RM27.60
Fizo Omar
Sebelum bergelar artis, jangan harap beliau untuk menaiki pentas. Namun kekuatan dalaman telah membunuh ketakutan yang membumi di dalam dirinya selama ini. Dari mana kekuatan yang diperolehi Fizo Omar? Pengalaman perjalanan hidupnya mengajar terlalu ..
RM33.00 RM31.40
Formula Sifu FB Ads
Formula yang dikongsikan dalam buku ini bukanlah teknik atau formula terkini Facebook Ads yang dibuat oleh Sifufbads. Ia adalah formula yang ramai orang sudah tahu, tapi jarang dipraktikkan. Ramai orang belum sedar, untuk memajukan sesuatu perniag..
RM39.90 RM37.90
Fotografi Gaya Mukmin
Sinopsis   Buku ini menceritkan tentang bagaimana menjadi juru foto yang beribadah kepada Allah s.w.t. Kebiasaannya masyarakat hanya tahu juru foto hanya mengambil semata-mata sekeping gambar. Namun, buku ini merungkai bagaimana seke..
RM17.00 RM16.20
Halal Living
oleh M. Harith Mahmud Cabaran dalam kehidupan pada abad globalisasi amat mencemaskan. Nilai-nilai kehidupan sudah menjadi kabur dari segi batasan antara baik dan buruk. Terlalu banyak suara-suara menawan yang mengelirukan cuba memujuk umat Is..
RM14.00 RM13.30
Hipster Hartanah
Tip & Motivasi Beli Rumah Untuk Orang Muda   Benarkah kita tidak mampu membeli rumah? Sebenarnya, kita takut nak beli rumah bukan sebab tidak mampu, tetapi kita tidak tahu caranya. Apabila ada ilmu, keyakinan akan datang kemudian...
RM30.00 RM28.50
Inspirasi Sukur
Kisah hidup Tuan Sukur yang dikelilingi insan-insan positif sejak kecil. Kisah dengan ibu bapa, adik-beradik, rakan taulan, rakan bisnes termasuk isteri tersayang. Setiap kisah disertakan dengan gambar berserta 'caption' yang menjadikan ki..
RM22.00 RM20.90
Jana Duit Dengan Membayar Hutang
Life Is Too Short. Oleh itu, bebaskan diri anda daripada fenomena ‘Kaya Hutang’ sambil menjana pendapatan mencecah ribuan ringgit! Pelaksanaan ilmu pengurusan hutang ini amat penting lebih-lebih lagi dalam suasana ekonomi serta kewangan yang kian ..
RM14.00 RM13.30
Kenapa Saya Mahu Anda Berjaya
Buku ini menggariskan sebab-sebab yang menghalang anda dari mencapai kejayaan dan tip-tip serta formula-formula yang dapat membantu membangkitkan semangat anda yang selama ini asyik gagal sahaja. Fikirkan apa matlamat hidup anda? Adakah anda sudah cu..
RM35.00 RM33.30
Kuasai Pemasaran Facebook
Teknik & Strategi Berkesan Tarik Pelanggan Berpotensi Menerusi Facebook 1 Billion pengguna sedang menanti saudara. Ya, saudara yang sedang membaca buku ini. Ada sebab Allah pertemukan kita dalam buku yang menceritakan strategi-strategi pemasar..
RM25.00 RM23.80
Kuasai Pemasaran, Rahsia Menarik Pelanggan - Versi 2017
Pemasaran suatu trauma bagi majoriti usahawan di seluruh dunia. Buku Kuasai Pemasaran, Rahsia Menarik Pelanggan ini bakal membantu anda menyelesaikan masalah dan cabaran berikut:   Cara untuk menarik lebih ramai pelanggan tanpa ko..
RM29.90 RM28.40
MEMULAKAN BISNES SENDIRI - EDISI KEMAS KINI
Memulakan Bisnes Sendiri adalah sebuah naskah yang cukup lama bertahan di pasaran. Dalam edisi terbaru, buku ini telah diolah 100% ke bentuk infografik dan berwarna. Buku ini ditulis bagi saudara yang baru hendak mencari peluang memulakan ..
RM40.00 RM38.00
Mudahnya Menjemput Rezeki 2
YAKINLAH! Apabila didahulukan apa yang Allah suka, Allah akan mudahkan apa yang kita suka.  ..
RM20.00 RM19.00
Nota Jutawan Nota Perniagaan Edisi Kemaskini
ADAKAH ANDA USAHAWAN JUTAWAN SELEPAS INI? Penulis buku Siri Nota Jutawan, Irfan Khairi menerbitkan semula edisi kemas kini Nota Jutawan Nota Perniagaan bagi memenuhi keperluan semasa dunia perniagaan. Sebagai seorang usahawan Internet yang berjaya..
RM15.00 RM14.30
Nota Jutawan Nota Perniagaan Online
Melalui buku Nota Jutawan Siri Keempat iaitu Nota Perniagaan Online, saya telah kumpulkan tips, strategi dan teknik khusus untuk usahawan serta bakal usahawan yang berminat berkecimpung dalam bidang perniagaan internet Mengapakah buku ini mesti di..
RM18.00 RM17.10
Pakej Wakaf Buku - 1
Pakej Beli Buku & Wakaf ini bertujuan menggalakkan orang ramai menjadikan buku sebagai salah satu medium wakaf bagi manfaat umat. BukuOnline2u membantu anda untuk menjalankan proses wakaf buku ini. Anda beli buku dari BukuOnline2u dan kami aka..
RM100.00
Based on 2 reviews.
Pakej Wakaf Buku - 2
Pakej Beli Buku & Wakaf ini bertujuan menggalakkan orang ramai menjadikan buku sebagai salah satu medium wakaf bagi manfaat umat. BukuOnline2u membantu anda untuk menjalankan proses wakaf buku ini. Anda beli buku dari BukuOnline2u dan kami aka..
RM200.00
Pemburu Hartanah
JUDUL: Pemburu Hartanah  Penulis: Abe Nazz Tebal: 272 ms   SINOPSIS Himpunan kisah benar dan ilmu teknikal asas pelaburan hartanah binaan pemaju bersama Abe Nazz. ..
RM30.00 RM28.50
Penyewa Hantu Tuan Rumah Buaya
Penyewa Hantu vs Tuan Rumah Buaya? Penyewa hantu ni kita boleh kenal. Bila penyewa tu liat bayar sewa, buat rumah macam tongkang pecah dan entah apa-apa lagi sampai kita menjerit, "Hantu La Kau!" Haa itulah penyewa hantu. Tuan rumah pun ada kar..
RM30.00 RM28.50
Planet Bisnes Azizan Osman
"Hikmah kebijaksanaan itu adalah mutiara milik orang Islam yang hilang dan apabila ditemui ambillah ia." Buku ini menghimpunkan peristiwa, himpunan fakta, pencerahan bermakna dan perbidalan kata daripada sesi-sesi yang dikenalikan oleh Dr. Azizan ..
RM29.90 RM28.40
Psikologi Orang Berjaya: Edisi Kemas Kini
Kejayaan dipengaruhi oleh banyak faktor, bukan setakat kelulusan akademik, modal, semangat, dan kecekalan. Buku ini adalah usaha sederhana bagi menerangkan faktor-faktor selain daripada yang empat itu, yang begitu mempengaruhi kejayaan. Ini bukanl..
RM40.00 RM38.00
Q & A Muamalat
Buku ini menjelaskan pelbagai isu kewangan dan muamalat yang sering menjadi isu dalam masyarakat Muslim hari ini. Setiap persoalan dihuraikan dengan definisi, diperjelaskan dengan contoh dan dikukuhkan dengan dalil serta fakta yang sahih oleh penulis..
RM20.00 RM19.00
Rich Dad Poor Dad (Edisi Bahasa Melayu)
Rich Dad Poor Dad adalah buku kewangan terbaik yang sudah berjaya mengubah hidup jutaan pembaca di seluruh dunia. Buku ini mengubah perspektif kita kepada wang dan mengeluarkan kita daripada kitaran sia-sia Rat Race. Bangun pagi, balik petang, dap..
RM30.00 RM28.50
Rich Dad’s Cashflow Quadrant Edisi Bahasa Melayu
Pernahkah kita tertanya-tanya... Mengapa sesetengah pelabur mampu menjana pendapatan lumayan dengan risiko yang sedikit sementelah pelabur-pelabur lain hanya mampu balik modal sahaja?   Mengapa terdapat individu yang kerap bertukar-tukar pr..
RM25.00 RM23.80
Dibina oleh KedaiOnlinez.com
BukuOnline2u.Com © 2019