Welcome visitor you can login or create an account.

Kesihatan

Display: List Grid
Show:
Sort By:
Buku ini memaparkan pandangan peribadi yang unik oleh doktor yang berdepan dengan cabaran apabila tiga orang ahli keluarga beliau disahkan menghidap kanser dalam sepuluh bulan. Buku ini diharap dapat membantu orang lain melawan dan mengatasi pelba..
RM28.40 RM29.90
Dalam kepala kanak-kanak, ia ada dua wajah…… Walau apapun nostalgia zaman kanak-kanak anda, mereka tetap susuk yang sama. Ada yang memanggilnya Doktor Kolget. Doktor gigi atau dentist. Cerita mereka tetap sama. Pengalaman m..
RM23.80 RM25.00
Makan, acara kegemaran semua insan. Bila gembira kita makan. Bila sedih kita makan. Bila dapat rezeki lebih, kita buat makan-makan. Bila ditimpa kedukaan, kita jamu makan. Hidup ini tidak lari dari makan. Apabila Dietitian Bercerita merupakan catatan..
RM21.90 RM23.00
Penulis: Dr Sharif Ahmad, Dr Fahd Razy, Dr Onn Azli, Dr Kamarul Ariffin, Cik Jazlina Syahrul Catatan, anekdot, info kesihatan, tips kesihatan, artikel. Semuanya dalam rupa santai dan semi-santai. Membaca buku ini anda dapat dos lengkap segala ..
RM25.70 RM27.00
Siri Buku Celoteh Susu Sejat (CSS) (oleh Hasrizul Hashim @ Joy Kalonas, penulis blog dan FB Susu Sejat) RM40 (Harga untuk setiap naskhah, tidak termasuk pos) Ukuran 6′ x 9′ 240 mukasurat (Berwarna ..
RM40.00
Siri Buku Celoteh Susu Sejat (CSS) (oleh Hasrizul Hashim @ Joy Kalonas, penulis blog dan FB Susu Sejat) RM40 (Harga untuk setiap naskhah, tidak termasuk Pos Laju) Ukuran 6′ x 9′ 240 mukasurat (Berwarna ..
RM40.00
Orang kata dietition ni seperti sesumpah. Boleh beradaptasi dalam semua keadaan. Seorang dietition bukan hanya memberi nasihat pemakanan, tetapi punyai 1001 spesifikasi kerja yang tidak tercatat di dalam Job Description. Kadangkala jadi ch..
RM23.80 RM25.00
Penulis :by Ain Lutfi, Nurul Asma, Ana Rohani, Hassan Hasaa'ree Ali, Mazaitu Hidayah, Zamri Shahri, Sakinah Said, Ahm Ahmad (Illustrator)   MAAF. Di dalam buku ini tidak ada aksi panjat gunung tanpa tali. Atau ejen-ejen sulit ..
RM28.50 RM30.00
Diari Diet v2.0 (teks oleh Susu Sejat, Ilustrasi oleh Conteng Conteng) 242 mukasurat (Berwarna + Greyscale) Spiral binding 1x Penanda Buku (free gift) . Pada pertengahan 2015, proses penghasilan Diari Diet ya..
RM35.00
Buku ini menghimpunkan kisah-kisah di Jabatan Kecemasan sebuah hospital di Sabah.   Penulis menulis kisah-kisah ini dan menyelitkan nilai-nilai hidup yang dapat dipelajari melalui kisah-kisah ini.       ..
RM20.00 RM21.00
×
×
×
×
×
×
×