Welcome visitor you can login or create an account.

Kesihatan

Display: List Grid
Show:
Sort By:
Buku ini memaparkan pandangan peribadi yang unik oleh doktor yang berdepan dengan cabaran apabila tiga orang ahli keluarga beliau disahkan menghidap kanser dalam sepuluh bulan. Buku ini diharap dapat membantu orang lain melawan dan mengatasi pelba..
RM28.40 RM29.90
Makan, acara kegemaran semua insan. Bila gembira kita makan. Bila sedih kita makan. Bila dapat rezeki lebih, kita buat makan-makan. Bila ditimpa kedukaan, kita jamu makan. Hidup ini tidak lari dari makan. Apabila Dietitian Bercerita merupakan catatan..
RM21.90 RM23.00
Penulis: Dr Sharif Ahmad, Dr Fahd Razy, Dr Onn Azli, Dr Kamarul Ariffin, Cik Jazlina Syahrul Catatan, anekdot, info kesihatan, tips kesihatan, artikel. Semuanya dalam rupa santai dan semi-santai. Membaca buku ini anda dapat dos lengkap segala ..
RM25.70 RM27.00
Semua orang ada penyakit gila.  1. Post Traumatic Disorder (PTSD) - Kecelaruan Emosi Yang Berpanjangan selepas sesuatu tragedi yang berlaku lebih daripada sebulan. 2. Kleptomania 3. Delusi Paranoid / Persecutory Delusion 4..
RM19.00 RM20.00
Dia lebih berpengalaman daripada aku. Semua suggestion aku dibangkangnya. Semua teori-teori aku disalahkannya. Aku suruh makan antibiotik dia tak nak.   Daripada patient, mak budak, suami orang, hingga ke bini orang, kadang-kadang dia..
RM23.80 RM25.00
Penulis :by Ain Lutfi, Nurul Asma, Ana Rohani, Hassan Hasaa'ree Ali, Mazaitu Hidayah, Zamri Shahri, Sakinah Said, Ahm Ahmad (Illustrator)   MAAF. Di dalam buku ini tidak ada aksi panjat gunung tanpa tali. Atau ejen-ejen sulit ..
RM28.50 RM30.00
Buku ini menghimpunkan kisah-kisah di Jabatan Kecemasan sebuah hospital di Sabah.   Penulis menulis kisah-kisah ini dan menyelitkan nilai-nilai hidup yang dapat dipelajari melalui kisah-kisah ini.       ..
RM20.00 RM21.00
×
×
×
×
×
×
×