Welcome visitor you can login or create an account.

Buku Pojok

Buku Pojok
Display: List Grid
Show:
Sort By:
Siapa sangka aku dulunya seorang yang tak punya apa, kini miliki segalanya yang aku impikan. Dari seorang budak flat yag mungkin dipandang enteng tanpa masa depan, kini teguh berdiri merencana kehidupan. Legasi kini bertambah kukuh namun di seb..
RM20.90 RM22.00
Dosa itu ada yang dibalas di dunia dan ada yang dibalas di akhirat. Sebab itu kita dilarang berbuat dosa kerana kita tidak tahu di mana dosa itu akan dibalas. Kalau dibalas di dunia, untunglah. ..
RM20.90 RM22.00
Sebagai jejaka metroseksual dan moden, jatuh cinta dengan gadis bukan seagama bagi Hadi bukan masalah. Tetapi apabila gadis itu menyuruhnya berubah, itu masalah. Perlu solat secara berjemaah di masjid setiap kali masuk waktu solat, itu lebih masal..
RM19.00 RM20.00
Anak-anak kita amat suka bertanya, seperti:dari mana adik datang? Kenapa dada ayah berbulu? Cabul tu apa? Kenapa ayah tak pandai masak? Hantu tu wujud ke? Siapa Zombie? Bagaimana nak khusyuk dalam solat? Siapa Santa Clause? Kenapa ketiak ayah berbulu..
RM19.00 RM20.00
Apa yang terkandung di dalam buku ini hanyalah ‘sedikit’ daripada perjalanan hidup aku sebagai seorang wartawan yang juga ‘sedikit’. Tetapi yang ‘sedikit’ itu adakalanya boleh menjadi ‘lebih’.   Hidup ini penuh rencah dan warna. Hitam san ..
RM25.70 RM27.00
Aku ini rebel dalam balutan tersirat, bukanlah pendakwah yang diharapkan ada kebaikan pada tulisan. Jadi nilailah jika ada kebaikan, jika tidak - abaikan. ..
RM17.10 RM18.00
Kalau bukan kita yang pujuk diri sendiri, siapa lagi?Aku harap kau juga mampu pujuk diri kau sendiri nanti sebab akan ada masa kau hanya ada diri sendiri sahaja.   ..
RM19.00 RM20.00
Himpunan kisah-kisah paranormal, horror dan thriller. Bersedialah untuk berasa seram, jijik, sedih, dan…tersenyum!   ..
RM19.00 RM20.00
×
×
×
×
×
×
×