Categories

Komrad Buku

Komrad Buku
Display: List / Grid
Show:
Sort By:
#Jangan Kata Abang Tak Payung
Kisah ini sudah lama. Editor yang seorang ini, datang dan kemukakan cadangan dia. Dia kata, nak ambil status2 FB saya yang lama2, status2 yang terpilih, buat jadi buku. Saya tidak berapa berkenan dengan cadangan dia. Sebab saya belum sampai taraf ..
RM25.00 RM23.80
Cerita Bangsa Gemok
Kalau kau tak mampu nak jadi kurus, berusahalah untuk terus menjadi seorang gemok yang sihat dan berjasa.  ..
RM20.00 RM19.00
Cikgu Kelas Sebelah
Orang kata, jadi cikgu zaman sekarang tidak seronok seperti dulu lagi. Terlalu banyak beban, terlampau banyak tekanan. Kalau kau cikgu, pandai-pandailah mencari keseronokan sendiri. Agar semangat tidak Hilang, agar cinta terhadap profesion terus memb..
RM20.00 RM19.00
Fragile
Sabarlah, kadangkala takdir kita hanya bertemu dan kenal tapi bukan berjodoh.   ISI KANDUNGAN Pasangan sempurna Hebatnya al-Quran Cinta untuk siapa? Impian Tiada yang sempurna Be yourself Bangkitlah demi hidupmu Memberi kerana ap..
RM20.00 RM19.00
GPS Cinta Aussie
SINOPSIS “Macam mana seorang muslim boleh ingat seluruh Al-Quran? Saya tak pernah jumpa seorang Kristian pun yang boleh ingat seluruh kandungan bible.” “Oh, sebab Al-Quran tu sesuai untuk semua, walau berlainan bahasa dan budaya. Kandungannya tak p..
RM25.00 RM23.80
Head with Serban
JANGAN SIBUK NAK ‘BERGETAR TULANG RUSUK’, KALAU SUBUH PUN NAK KENA KEJUT SAMPAI ‘BERGEGAR TIANG RUMAH’. ..
RM20.00 RM19.00
Mentaliti Masih Jamban
Sinopis "KENAPA MASYARAKAT DI DUNIA SEBELAH SANA LEBIH BAIK DARIPADA KITA? KENAPALAH NILAI-NILAI YANG DITUNTUT OLEH AGAMA DIPRAKTIKKAN OLEH MEREKA DAN BUKANNYA KITA?" TAJUK      : Mentaliti Masih Jamban ..
RM25.00 RM23.80
Dibina oleh KedaiOnlinez.com
BukuOnline2u.Com © 2019