Categories

CD Zikir Terapi Diri - Hafiz Hamidun

CD Zikir Terapi Diri - Hafiz Hamidun
Brand: Inteam Publishing
Product Code: CD010
Availability: Out Of Stock
Price: RM19.90 RM18.90
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

CD Zikir Terapi Diri - Hafiz Hamidun

 

‘Zikir Terapi Diri’, sebuah album yang memuatkan 10 buah zikir-zikir utama telah dilancarkan oleh Hafiz Hamidun, bekas ahli kumpulan nasyid UNIC baru-baru ini menjadi pelengkap buat mereka ingin mencari pengisian rohani. Dengan hanya bernilai RM19.90, anda akan dihidangkan dengan alunan zikir yang disuntik dengan susunan lagu yang mudah diikuti. Album ini boleh didapati di kedai-kedai muzik seluruh Malaysia, termasuk di negara jiran seperti Singapura & Brunei.

Saat kami menekan butang ‘play’, kagum sejenak dengan kemerduan suara Hafiz Hamidun yang melaungkan puji-pujian buat yang Maha Esa serta junjungan besar, Nabi Muhammad S.A.W. Ditambah lagi dengan penggunaan instrumental keyboard, zikir berjudul ‘Lailaha Illallah’ memberikan ketenangan yang tidak dapat digambarkan.

Teknik sinematografi dalam klip ‘Lailaha Illallah’ ini wajar diberikan perhatian juga. Dengan berlatar belakang Putrajaya, teknik kamera disertai dengan laungan ‘Lailaha Illallah’ itu bagai mewujudkan satu connection yang mendekatkan diri kita dengan Pencipta.

LINK CONTOH - 

http://www.youtube.com/watch?v=4PiTfPMv6qQ&feature=player_embedded

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Dibina oleh KedaiOnlinez.com
BukuOnline2u.Com © 2016