Welcome visitor you can login or create an account.

Persembahan Cinta Isteri Hassan Al-Banna Edisi Kemaskini

Sale Persembahan Cinta Isteri Hassan Al-Banna Edisi Kemaskini
Product viewed: 3586
RM7.20 RM12.00
Save: 40%

Persembahan Cinta Isteri Hassan Al-Banna Edisi Kemaskini

Beberapa waktu lalu, muncul beberapa respons daripada pembaca. Ada di antara mereka yang menganggap Hassan Al-Banna sebagai figura yang sangat ideal sebagai seorang suami, sehingga apabila para isteri membaca buku tersebut, yang muncul adalah keinginan untuk memiliki suami yang bersikap seperti layaknya Hassan Al Banna, yang memiliki ruang untuk membahagikan waktu di tengah-tengah kesibukannya berdakwah dan mencari nafkah.

Ada pula yang menganggap ringan sekali pekerjaan yang dipikul Lathifah, kerana mereka menganggap segala keperluan dan urusan rumahtangga telah diuruskan Hassan Al Banna. Ada juga yang menganggap buku itu seolah-olah mengecilkan peranan Lathifah kerana sangat sedikit peranannya dalam menguruskan rumah tangga dituliskan.

Buku ini adalah jawabannya. Di sini kita akan melihat kehebatan dan kesabaran Lathifah, bermula dari senario kehidupan jauh ke belakang, yakni bermula dari keluarga besar Hassan Al Banna juga keluarga Lathifah As-Shuuli, yang saling berkaitan dalam menciptakan rumahtangga yang indah seperti dialami Hassan Al Banna dan isteri. 

Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Tags:
×
×
×
×
×
×
×