Welcome visitor you can login or create an account.

Testimonial

1.      Alhamdulillah, semua buku dah sampai. Untuk pengeposan ke Tawau, Sabah, saya rasa  tempoh tersebut sangat berpatutan. Terima kasih untuk perkhidmatan yang terbaik. Terima kasih, semoga perniagaan diredhai Allah SWT. :)

-          Maryani, Tawau, Sabah

2.      Alhamdulillah, saya telah pun menerima buku-buku yang dipesan semalam. Terima kasih untuk buku doa yang telah di hadiahkan kepada saya. Semoga terus gigih berdakwah melalui bisnes buku-buku ilmiah ini...

-          Siti Hasmah, KL

3.      Assalamualaikum. Alhamdulillah..Al-Quran (Miracle 22 in 1) tu dah sampai. Terima kasih.  

-          Saidatulain Afifah, Jepun (8 hari)

4.      Buku sudah saya terima dengan selamat. Terima Kasih

-          Mita Gayatri, Jakarta

5.      Alhamdulillah buku2 tu sdh sampai.

-          Abdul Hannan, Brunei

6.      Alhamdulillah...buku2 sudah diterima. Saya beli buku2 sebanyak harga. Lebih kurang minta halal dunia akhirat. Tahniah atas kerja yg cekap dan efisien. Teruskan dan semoga perniagaan terus berkembang maju dlm redha Allah swt. Aamiin. Tk.

-           Maznah Hashim, Gerik, Perak

7.      Salam. Parcel dah selamat sampai.

-            Nurul Hazirah, Barcelona, Sepanyol

8.      Alhamdulillah, Terima kasih kerana menyediakan paltform yang amat berguna untuk kami, pembeli membuat belian yang mudah dan pantas. Buku2 ini adalah untuk hadiah hari lahir suami saya yg akan datang.

-           Shamras, Pasir Gudang, Johor

9.      Alhamdulillah, saya telah menerima terjamahan quraan yang Saudara kirimkan melalui post. Saya sangat puas hati dengan buku itu.  

-          Hj Ibrahim, Brunei Darussalam

10.  Saya dah terima buku pesanan & gift dari pihak tuan. Terima kasih byk2 & tahniah  di atas urusniaga yg cekap

-          Fezliana, Batu Caves, Selangor

11.  Alhamdulillah...saya dah terima dua buah al-quran tu. tak sangka pulak secepat ni sampai. terima kasih banyak ye..

-           Shahirah, Penang

12.  TQ. Barang dah sampai maghrib tadi. Saya amat puas hati...anak2 suka..:)

-           Farazilla, Shah Alam

13.  Alhamdulillah buku-buku dah sampai. Terima Kasih

-           Aqmar Zakaria, Marseille, France

14.  Buku dah sampai. Terima kasih! It was a pleasure doing a business with you ;)

-          Haikal Abdul Majid, Unisza, Kuala Terengganu

15.  Barang sudah sampai Singapura. Terima kasih!

-           Irwan Suriak, Eunos Road, Singapura

16.  Syukur Alhamdulillah.  Saya sudah menerima pesanan baru tadi. Terima kasih

-           Dahlia Ismail, Singapura

17.  Buku dah smpi, tq :-) very efficient :-)

-           Noraisah Abu Bakar, KLCC

18.  Alhmdulillah dh sampai tadi. thanks. Insha Allah pasti akan beli lagi. Semoga bisnes dan usaha saudara diberi kejayaan dunia dan akhirat

-           Nazirah, Cheras

19.  Terima kasih diatas perkhidmatan yang cekap. Tahniah. Insyaallah sy akan repeat pembelian dengan tuan.

-           Mahadi Dimin, Rawang, Selangor

20.  Alhamdulillah....telah terima alquran yg dibeli..dlm keadaan baik beserta barang2 iringan...TQ 4 d efficient service.

-           Marshida, Gemas, Negeri Sembilan

21.  Alhamdulillah, al quran yang dipesan Order ID:9747 telah diterima sebelum Zuhur, 1 Julai 2014. Semoga diberkati Allah jua, dan Terima kasih dan wassalam atas usaha segera tuan.

-          Mohamed Ghazali, Country Height, Selangor

22.  Assalamualaikum , buku telah diterima.  Terima kasih atas perkhidmatan yang cepat dan terbaik.

-          Ainin Sofiyya, Raub, Pahang

23.  bro..buku dah sampai...tq also for the discount card...

-          hasri amri, alor setar, kedah

24.  assalamualaikum buku da sampai di bagan serai. terima kasih  servis yang mantap

-          Nadharatul Hanin, Bagan Serai, Perak

25.  Terima kasih bagi segala info yang menarik.....senang berurusan dengan En. Wan...Bakal Isteri saya dah belikan buku tu untuk saya....

-          Hanif, Selangor

26.  Alhamdulillah, buku Indahnya Hidup Bersyariat saya dah terima. Terima kasih atas pemberian komik percuma. Gembira dengan servis pantas daripada pihak Bukuonline2u.Com. Moga perniagaan anda bertambah berjaya. Amiin

-          Nor Ezleen Qistina Ahmad, Kajang, Selangor

27.  Assalamu'alaikum.. Alhamdulillah, buku dah selamat sampai di bumi Miri. Perkhidmatan encik memang terbaik. lain kali saya nak beli lagi melalui bukuonline2u ni. Moga Allah merhamati kehidupan encik sekeluarga.Terima kasih.

-          Siti Noranizan, IPG Kampus Sarawak

28.  Assalamualaikum. Alhamdulillah, saya da dapat buku2 yang saya tempah hanya dalam masa sehari. Jazakallah atas usaha pihak anda dalam menguruskan sebuah perniagaan yang saya jangka sangat memberi manfaat kepada semua orang tidak kira muslim atau bukan muslim. Kemudahan membeli secara online ini juga secara tidak langsung menjadi titik tolak bagi muslim untuk menjadi lebih celik ilmu. InshaAllah

-          Muhammad Naqib, Petaling Jaya, Selangor

29.  Salam En Wan Saiffudin, Syukur Alhamdullilah, parcel saya dh terima pagi ni... terkejut sbb cepatnya sampai. Terima kasih... insyaAllah kawan sy pun nk buat order jgk

-          Siti Baizura, KL (Quran Cordoba)

30.  Terima kasih banyak2 saya ucapkan kepada encik wan. saya telah menerima barang-barang saya pagi tadi. saya juga ingin berterima kasih sbb encik telah menghadiahkan al-mathurat kpd saya selain sudi memberi diskaun. Sebenarnya, masih byk lagi buku yg ingin saya beli. insya Allah saya akan membeli secara beransur-ansur. Semoga rezeki encik akan melimpah ruah.

-          Hassan Taupek, Sibu, Sarawak

31.  Sangat berpuas hati dengan penghantaran yang sangat cepat & pantas

-          Ismaliza, Port Klang, Selangor

32.  Semua buku selamat sampai pada hari rabu. Terima kasih ya kerana perkhidmatan yg bagus.  

-          Abd Hanan - Leics, United Kingdom

33.  Terima kasih atas kiriman (Al-Qur'an Per Kata) yang telah sampai dalam masa kurang 24 jam yakni dalam masa kurang sehari. Agak menimbulkan tanda tanya. Apapun terima kasih

-          Aimin, KL

34.  Alhamdulillah, buku dah sampai..sangat efficient dan convenient. InsyaAllah juka ada lagi buku yang nak dibeli pastinya saya order dengan bukuonline2u. 

-          Hasyima Yusop, Bangsar, KL (within 18hrs)

35.  Alhamdulillah, tafsir Quran Per Kata dah selamat sampai petang kelmarin. Thanks. saya betul-betul puas hati.

-          Nurulakmal, Pendang, Kedah

36.  Salam Wan, Finally the book arrived just now. Tqvm. Nice doing business with you.

-          Ar Mohd Hilmi, Shah Alam

37.  Sesungguhnya items baru sahaja sampai di sini. All books in good conditions. Terima kasih dan nice buying with you.

-          Miss Yatee, Singapore

38.  Salam.. Encik, al-quran dah selamat sampai.... terima kasih ya... service yg sangat baik... keep it up...

-          Zalilah, Skudai, Johor

39.  Saya sudah terima buku tersebut. Tak sangka cepat..

-          Rohaida, Kuantan, Pahang

40.  Alhamdulillah… managed to track the parcel from the info provided.  Received in excellent condition !! I am a fab of Islamic books.  Keep me updated on good Islamic books / quran…Thank you. 

-          Marinah Ramli, KLCC, Kuala Lumpur

41.  Urus niaga pantas, thank you very much, bungkusan sudah sampai semalam di Labuan. Gembira dapat berurusan dengan pihak tuan. harap dapat berurusan lagi di masa akan datang.

-           Awang Muhamad Sukri, Labuan

42.  Alhamdulillah, buku dh selamat tiba di Brisbane. Baru shj diterbangkn semalam. Jazakillahu khayr, buku baik2 keadaannya, dan ditunggu. Feedback, berpuas hati. Alhamdulillah. Nanti sy order lg insyaAllah.

-          Nur Syazwani, Brisbane, Australia

43.  Jazakallahukhairan, saya baru saja terima Al-Quran bersama buku2 bonus. Terima kasih atas response yang laju :)

-          Marina Mokhtar, Kajang, Selangor

44.  Terima kasih bukuonline2u, buku-buku dah selamat sampai hari Selasa. Insyaallah nanti saya datang beli lagi.

-          Fara, Newcastle United Kingdom (8 hari)

45.  Salam, buku dah smpi last week terima kasih :)

-          Nik Muhammad Syafiq, New South Wales, Australia

46.  Terima kasih,,,,,saya sudah dapat al-quran hari ini.Terima kasih di atas penghantaran yang cepat ni..satu service yang bagus...Bulan depan saya nak order lagi satu quran perkata & al quran kids...insyaallah...

-          Jamilah, Butterworth, Penang

47.  Safely received 2 sets of ordered Al-Quran. TQVM - Happy Customer.

-          Kak Nor, Bukit Jalil, KL

1.      Urus niaga pantas, thank you very much, bungkusan sudah sampai semalam di Labuan. Gembira dapat berurusan dengan pihak tuan. harap dapat berurusan lagi di masa akan datang.

-           Awang Muhamad Sukri, Labuan

 

2.      Alhamdulillah, buku dh selamat tiba di Brisbane. Baru shj diterbangkn semalam. Jazakillahu khayr, buku baik2 keadaannya, dan ditunggu. Feedback, berpuas hati. Alhamdulillah. Nanti sy order lg insyaAllah.

-          Nur Syazwani, Brisbane, Australia

 

3.      Jazakallahukhairan, saya baru saja terima Al-Quran bersama buku2 bonus. Terima kasih atas response yang laju :)

-          Marina Mokhtar, Kajang, Selangor

 

4.      Terima kasih bukuonline2u, buku-buku dah selamat sampai hari Selasa. Insyaallah nanti saya datang beli lagi.

-          Fara, Newcastle United Kingdom (8 hari)

 

5.      Salam, buku dah smpi last week terima kasih :)

-          Nik Muhammad Syafiq, New South Wales, Australia

 

6.      Terima kasih,,,,,saya sudah dapat al-quran hari ini.Terima kasih di atas penghantaran yang cepat ni..satu service yang bagus...Bulan depan saya nak order lagi satu quran perkata & al quran kids...insyaallah...

-          Jamilah, Butterworth, Penang

 

7.      Safely received 2 sets of ordered Al-Quran. TQVM - Happy Customer.

-          Kak Nor, Bukit Jalil, KL

 

8.      Alhamdulillah, tafsir alQuran & lain2 selamat sy terima dlm keadaan baik. Terima kasih atas urusniaga & perkhidmatan diberikan. Semoga Allah berkati jihad saudara.

-          Abd Aziz, Jepun

 

9.      Saya dah lama cari buku Saydatina Zainab Al-Ghazali...Alhamdulillah bertemu dgn Kedai BukuOnline2u.com.

-          Zulaikha, Puchong

 

10.  السلام عليكم.. Alhamdulillah.. buku SOLAT NABI MENGIKUT MAZHAB SYAFIE telah selamat sampai ke tangan saya.syukran.semoga sentiasa memberi khidmat yang terbaik dengan izin Allah.amin..

-          Dzlley, Ranau, Sabah

 

11.  Saya dah terima quran syamil semalam..terima kasih for the most efficient service. Jazakallah Khairan Khatira.....

-          Fazlina, Subang Jaya

 

12.  Terima kasih. Buku di pesan telah  diterima dalam tempoh 3hari yang dinyatakan dalam keadaan amat baik. Semoga allah memberkati perniagaan tuan .

-          Abdul Haris, Alor Setar, Kedah

 

13.  salam, saya telah terima kiriman pada kadar yang sangat segera serta isi kandungan yang sangat berguna untuk seisi keluarga dalam mendekatkan diri dengan islam.semoga pihak tuan teruskan usaha pendekatan dakwah dengan cara ini.semoga usaha tuan mendapat pahala dan keberkatan.

-          Fauzi, Batu Pahat, Johor

 

14.  Alhamdulillah, barang telah sampai hari ni. Cepat dari jangkaan. Terima kasih..

-          Fariz, Kluang, Johor

 

15.  Alhamdulilah saya dah dpt kelima2 buah buku. Pantas!! Impressive.

-          Marshita Mansor, KLCC, KL

-           

16.  dah sampai, tqvm, banyak free gift tuu...time kasih:))). nice shopping with u.

-          Eiffah Hassan, Sg Bakap, Penang

 

17.  Assalamualaikum..terima kasih ya..al-quran dah sampai semalam..lain kali kalau saya nak beli lagi saya beli kat anda..perkhidmatan yang sangat bagus..

-          Shahrizal, KL

 

18.  Alhamdulillah..saya dah terima Al-Quran tersebut..alhamdulillah..Subhanallah wa bihamdihi sungguh sangat indah kandungannya..sangat membantu memahami ayat-ayat Yang Maha Agung kalamullahuwaAllahuakbar.Semoga usaha kalian menerima bantuan sepenuhNya dari Allah dan dijaga hati melakukannya kerana Allah semata mata..alhamdulillah.

-          Kamal Ezwan, Kuantan

 

19.  Buku dah terima.tahniah. Express..

-          Suhanah Baidawi (Klang)

 

20.  Terima kasih. Dah terima buku2 tu. Perkhidmatan yg cekap

-          Suhardi

 

21.  Salam..Makluman alQuran 2 buah tu telah selamat saya terima tengahari tadi.Terima kasih atas usaha pihak tuan kerana bersungguh-sungguh memenuhi kehendak saya.

-          Siti Salmah - Salak, Sepang, Selangor

 

22.  Semoga BukuOnline2u murah rezeki dan lebih maju jaya... aamiin.

-          Marshita Mansor, KL

 

23.  Salam. Alhamdulillah,  buku dh smpi & br terima, trus hntr ke rumah..terima - kasih en.wan & bukuonline2u.com..dpt bonus buku2 lain lg..sgt2 gembira..jazaakaAllahhu khairan jaza'..

-          Port Klang

 

24.  Assalamualaikum En.Saifuddin... Alhamdulillah...terima kasih... Al-Quran telah selamat saya terima. Terima kasih di atas beberapa buku yang diberi percuma... Semoga perniagaan Encik semakin maju. Amin

-          Mardhiatul Izzat, Pahang

 

25.  Saya sudah menerima pesanan tafsir perkata saya. Alhamdulillah. Saya sangat gembira dan berpuas hati.

-          Nazurah

 

26.  YA ALLAH, syukran sangat, Ustaz. Semoga ALLAH memajukan lagi perniagaan Ustaz. Wassalam.

-          Saida Farhanah Sarkam, UUM

 

27.  Impressive. Very efficient. Refund pun terus dapat. Sebab tu saya suka beli from bukuonline2u. Thanks ya

-          Hasyima Yusop, KL

28.  Assalammualaikum, buku saya dah terima pg ini, terima kasih atas perkhidmatan yg cepat, pantas dan telus.

-          Puan Heirna Widura Che Russ.

 

29.  Anyway, thanks a lot..saya dah dpt buku2 yg menarik & tafsir al-quran tu pagi td. Happy sangat. Tq very much.

-          Amira, Seremban

 

30.  Assalamualaikum..alhamdulillah, buku2 yang saya tempah telah selamat sampai hari ini & semuanya dlm keadaan baik..syukran jazilan..perkhidmatan yg sangat baik..smoga Allah merahmati & memurahkan rezeki semua yg terlibat..https://mail.google.com/mail/e/gtalk/328 

-          Nurul Izzati Musa

 

31.  Terima kasih, saya telah menerima pada hari isnin lalu. Saya amat berpuas hati.. terima kasih atas perkhidmatan yang sangat memuaskan hati.

-          Marni Binti Rosli, Penang

 

32.  Alhamdullilah...buku-buku semua selamat sampai. Terimakasih *:) happy 

-          Choa Chu Kang, Singapore

 

33.  alhamdullilah..al-quran terjemahan yang saya pesan telah selamat sampai ptg td dalam keadaan yang baik.saya sangat berpuas hati.

-          Yuzieta, Kuantan, Pahang

 

34.  Syukran.ana dah dpt buku tu bru shja td..perkhdmatan yg sgt baik.

-          Jasmika, Klang, Selangor.

 

35.  Terima kasih sebab hantar Quran Bukhara saya dengan cepat. Semoga encik dapat terus memberi perkhidmatan yang cemerlang.  

-          Siti Aminah, Perak

 

36.  Buku yang saya order dah sampai 05.03.13 jam 1130am......Terima Kasih di atas servis yang terbaik......

-          Md Azil, Bayan Lepas, Penang

 

37.  Buku saya dah sampai. Terima kasih. Servis yang cepat & bagus. InsyaALLAH boleh beli lagi. Saya beli ya.

-          Nor Shakila

 

38.  The subject has been safely received. Kudos & thank you very much for the efficient service. 

-          Ramadan, Subang

 

39.  Salam.. En. Wan, alhamdulillah buku yg saya beli dah selamat sampai..Nanti sy ada beli buku lagi.. Thanks.. Saya suka.. :-)) regards.

-          Ain Maisarah

 

40.  Dah dapat dah al-Quran yang di hantar.  Terima kasih.  Barang seperti yang diiklankan.

-          Farid, Oklahoma, USA

 

41.  Salam.. Just nk inform buku yg sy order dh terima skali dgn baki duit skali.. Terima kasih

-          Bella zameri, Selangor

 

42.  Alhamdulillah I`ve received the Quran . thank you very much. May Allah bless all of you with tans of happiness and joy in here and the Hereafter. Keep up the good work Assalamualaikum.

-          Hawa Aisyah, Sepang, Selangor

43.  Saya dah received buku-buku yang saya beli. Dah banyak kali saya dapatkan buku2 dari BukuOnline2u.Com.  Cepat, pantas, efisien. Saya suka sekali.

-          Azleena

 

44.  Alhamdulillah, buku dh smpai. Saya beli ya. InshaaAllah, lain kali beli lagi. :) terima kasih. Gembira berurusan dengan bukukonline2u.  

-          Selasiah Kassim, Mukah, Sarawak

 

45.  Alhamdulillah, syukran jazillan.. saya baru saja menerima naskhah Quran Syamil Miracle 22 In 1 yang saya baru order semalam. servis yang sangat bagus dan efficient.. terima kasih banyak2 ya.. =)

-          Nur Azanim, Kuantan, Pahang

 

46.  السلام عليكم
Alhamdulillah, barang da smpai. Ni da kali ke 3 saya beli buku d sini.prkhidmatan yang memuaskan. انشاء الله saya akn terus menyokong bukuonline2u. semoga semuanya dpermudahkan dan dberkati الله.

-           Dzlley Jamin, Rana, Sabah

 

47.  Alhamdulillah, saya terima parcel yang dihantar semalam. Buku2 dan Al-Quran dalam keadaan baik. Saya beli semua buku dan Al-Quran tersebut.

-          Junaida, Fukuoka, Japan

 

48.  Terima kasih, Al-Quran dah sampai. Cantikk , terima kasih sangat-sangat :)

-          Nur Fazira, Bandar Baharu, Kedah

 

49.  Buku yang dipesan sudah sampai. Terima kasih. Masya Allah, sungguh amanah memulangkan kembali lebihan duit yang saya terlebih bank-in kan. Semoga perniagaan Bukuonline2u.Com sentiasa success di bawah rahmat dan penjagaanNya.

-          Farahazwin, banting

 

50.  Buku-buku telah selamat saya terima semalam, termasuk buku lebih. Thanks, appreciate your efficiency.

-          Zarina, Shah Alam

 

51.  Salam. Syamil Quran telah selamat sampai. Jazakillah di atas hadiah2 buku yg disertakan. Moga bisnes Tuan akan diberikan keberkatan dan akan terus sukses.

-          Kak Azizah, Segamat

 

52.  Alhamdulillah, kiriman telah diterima hari ini. Terima kasih di atas servis yang cepat dan cekap. Cadangan saya agar diperbanyakkan lagi buku2 yg boleh dipilih drpd syarikat tuan. Semoga maju jaya.

-          Ahmad Firdaus, Klang

 

53.  Saya sudah terima Al quran tersebut. Suka sangat. Terima kasih…saya beli

-          Suriati, Kajang, Selangor

 

54.  Set Baby Khalifah telah saya terima dlm keadaan baik.  Terima kasih juga utk pemberian pin kecil dan al-Mathurat beserta pakej tersebut. Moga Allah limpahi rahmat dan keberkatan bg En.Wan Saif dan staf BukuOnline2u.Com

-          Izan Kazura, KL

 

55.  Terima kasih di atas kejujuran. Saya akan sebarkan kebaikan tuan  kepada rakan sekerja saya. Terima kasih.

-          Badariah Adul

56.  Salam. Thanks for the parcel. Books are in order, neat n nice. Seronok sangat. By the way, layout website ok. Lagi senang nak cari buku dengan browse yang disediakan, by publisher, author n ors. Nak compare dengan dulu, sebenarnya senang lagi nak cari buku dengan web sekarang. Cuma kekok sedikit sebab dah biasa tengok yang dulu. Frankly speaking, web yang baru ni jauh lebih baik. Maybe Saifz boleh touch-up lagi supaya web nampak lebih menarik n dapat menarik lebih ramai customer untuk deal purchase n be your regular customer. Sebelum place order tu, memang check berkali2lah, sbb tak nak tersalah supplier buku. Dah biasa dengan Saifz, your service delivery n marketing pun bagus. Buku sampai pun dalam condition yang baik. Tak terlipat, koyak or others. Sangat puas hati. Apapun, thanks for your efficient service. Nice to deal and purchase via bukuonline2u.. InsyaAllah will deal again with you later. Thanks

-          Siti Hasmah Binti Md Nor, KL

 

57.  Alhamdulillah, al-quran telah slmt saya terima beberapa minit yg lalu. Very impressed wif prompt fast shipping, semuga anda n smua yg terlibat sentiasa diberkati Allah swt, amiiin.

-          Hajina Morshidi. Sarawak.

 

58.  Alhamdulillah..semua barang dah selamat sampai New Zealand tanpa sebarang masalah. Terima kasih banyak2. Semoga bisnes lebih maju!

-          Ernie Syahida (Wellington, New Zealand)

59. Syukur Alhamdulillah, the Qur'an had arrived safely yesterday (Tuesday, 9/3/2010). Alhamdulillah, the contents of the Qur'an are excellent. I am very happy with the Qur'an and your efficient service. It only takes about a week to reach my workplace.

 

-          Rizal Badri (London, UK)

60. Alhamdulillah saya telah terima kiriman tersebut hari ini. Memang pantas ...dlm tempoh 24 jam. Syabas!.Syukur Alhamdulillah memang saya suka Quran tersebut.

-          Kamaliah (Wangsa Maju, KL)

61. Sekadar ingin memaklumkan bahawa buku "terjemahan alquran" tersebut telah selamat sampai ke tangan saya..Jazakallah kheir jazak.. Teruskan usaha dengan menyebarkan ilmu Allah.. Semoga diberkati...

-          Lily Hane (Morocco)

62. Tuan, saya telah menerima senaskhah tafsir al quran tengahari tadi. Terima kasih. Saya beli tafsir tu ye.

-          Sarizah (Putrajaya)

63. Assalammualaikum, 2 buah produk yg dipesan telah selamat diterima. Terima kasih atas perkhidmatan yang cekap.

-          Junnaini (Uni Malaya)

64. Terima kasih, saya telah terima dgn selamat kiriman yg telah dihantar, kelmarin (Isnin). Terima kasih juga tentang buku dan CD percuma. Semoga dapat berurusan lagi pd masa hadapan.

-          Idris (Okayama, Jepun)

65. Alhamdulillah kiriman dah sampai semalam... dan dah habis baca pun novel Khalifah Umar Abd Aziz... banyak pengajaran dari novel tersebut... semoga Khalifah Umar Abd Aziz ditempatkan bersama orang-orang Soleh, penulisnya mendapat pahala setimpal dengan usahanya dan terima kasih atas urusniaga ini....

-          Noria (Miri, Sarawak)

66. Alhamdulillah sy sudah terima buku yg dikirim semalam jam 8.10 malam. Terima kasih banyak. Buku yg sy beli online terus dari xYA sampai sekarang belum terima lagi. Terima kasih banyak kerana senang berurusan dengan encik dan buku terima pun cepat sampai. Alhamdulillah - Siti Raudhah Jamil (Woodlands Drive, Singapore)

67. Nice doing business with u, very efficient. good work keep it up. A suprise gift to member lama saya..thanks..servise yang amat baik jujur..teruskan usaha anda - Ida Aman

68. Saya dah terima bungkusan semalam. Terima kasih ya - Fauziah, Fukuoka-ken, Jepun

69. Alhamdulillah barang sudah diterima. Harap maklum dan Terima kasih - Siti Raudhah, Singapore

70. Terima kasih. Buku pesanan saya sudah sampai pg ni. Alhamdulillah sangat puas hati, cepat dan cantik sampai ditangan saya. Time kasih juga kad diskaun - Juliana Jahar, Seremban

71. Ok tuan...Terbaiklah tuan... Terima kasih kerana sistem yang sangat mantap dan pantas...- Mohd Asyari, Keningau, Sabah

72. Sudah terima pada Jumaat (06.02.2015) yg lepas....Terima kasih.....Harap dapat lagi berurusan dgn pihak tuan....First Class Services.... - Awangku Aziz, Kota Kinabalu, Sabah

73. Alhamdulillah, buku sudah saya terima dengan kondisi yang baik.Terima kasih - Wahyu Wijaya, Jakarta

74. Assalam Tuan Wan Saifuddin. Parcel yg dihantar telah selamat sy terima siang tadi. Alhamdulillah & Jazakallah khairan kathir - Ibrahim Abd Aziz, Kanagawa, Jepun

75. Many thanks for your good service together with other free merchandises.

 
Again, a good service with a fast delivery and fast respond.
 
Hope to deal with you again.
 
Have a nice day! - Nurhanisah Abdullah, Selangor
Display: List Grid
Show:
Sort By:
Based on 2 reviews.
Pakej Beli Buku & Wakaf ini bertujuan menggalakkan orang ramai menjadikan buku sebagai salah satu medium wakaf bagi manfaat umat. BukuOnline2u membantu anda untuk menjalankan proses wakaf buku ini. Anda beli buku dari BukuOnline2u dan kami aka..
RM100.00
Pakej Beli Buku & Wakaf ini bertujuan menggalakkan orang ramai menjadikan buku sebagai salah satu medium wakaf bagi manfaat umat. BukuOnline2u membantu anda untuk menjalankan proses wakaf buku ini. Anda beli buku dari BukuOnline2u dan kami aka..
RM200.00
×
×
×
×
×
×
×