Novel Umum


Pantun & Gurindam untuk Majlis Rasmi dan PerkahwInan

Pantun & Gurindam untuk Majlis Rasmi dan PerkahwInan

Seni membawa acara majlis adalah suatu kemahiran, oleh itu seseorang pembawa acara majlis memerlu..

RM19.00 RM20.00 -5%

Pazuzu

Pazuzu

SINOPSIS   Novel PAZUZU mengisahkan Jeri, pelajar di Fakulti Undang-u..

RM16.20 RM17.00 -5%

Pemburu Bencana

Pemburu Bencana

Setiap detik yang digambarkan oleh penulis disampaikan dengan bahasa yang mudah difahami sehingga..

RM27.60 RM29.00 -5%

Perjuangkan Syurgamu

Perjuangkan Syurgamu

SINOPSIS Sebagai hamba yang sudah pun dijanjikan ujian untuk ke syurga, memang sudah tugas..

RM19.00 RM20.00 -5%

Puaka Dobi Layan Diri

Puaka Dobi Layan Diri

“Tolong sama saya….,” rayu ah soh lagi dengan suara sayu menyeramkan. Keseluru..

RM9.50 RM10.00 -5%

Puaka Kafe Hipster

Puaka Kafe Hipster

Langkah Aziz mati serta-merta apabila terlihat seorang wanita sedang berdiri di hadapan mesin tai..

RM9.50 RM10.00 -5%

Puaka Perpustakaan

Puaka Perpustakaan

“Abang… tolong kutipkan tangan saya,” ujar budak perempuan itu. Dia menadah se..

RM9.50 RM10.00 -5%

Puaka Pondok Bas

Puaka Pondok Bas

Dekat pondok bas ni pun ada orang mati kena langgar! Dua malam lepas ada orang&nbs..

RM9.50 RM10.00 -5%

Puaka Rumah Sewa

Puaka Rumah Sewa

“Masa aku buat air teh O tadi, aku terdengar bunyi orang mandi. Aku rasa pelik, siapa pula ..

RM9.50 RM9.50 -0%

Puaka Taman Tema

Puaka Taman Tema

“Aku pernah tengok satu cerita seram macam ni. Aku rasa kita sebenarnya dah mati! Mungkin k..

RM9.50 RM10.00 -5%

Puteri Naga Tiberius

Puteri Naga Tiberius

=========================== Format: Paperback Saiz: 4.5"x7.25" ISBN-13: 978..

RM23.80 RM25.00 -5%

Raja Bukan Sehari

Raja Bukan Sehari

Setiap isu atau masalah dalam rumah tangga perlu ditempuh dengan jiwa yang besar. Besarkanlah..

RM19.00 RM20.00 -5%

Relasi

Relasi

Judul: Relasi Penulis: Hilal Asyraf Penerbit: YWJ Citra Tahun: 2009 Bil. muk..

RM10.00

Rich Dad Poor Dad (Edisi Bahasa Melayu)

Rich Dad Poor Dad (Edisi Bahasa Melayu)

Rich Dad Poor Dad adalah buku kewangan terbaik yang sudah berjaya mengubah hidup jutaan pembaca d..

RM28.50 RM30.00 -5%

SAKITNYA TU DI SINI!

SAKITNYA TU DI SINI!

SINOPSIS   Sesekali bila takdir melampiaskan bahana kesilapan kita, memang terasa bena..

RM19.00 RM20.00 -5%

Showing 61 to 75 of 101 (7 Pages)