Gerakan Freemasonry

Gerakan Freemasonry
Click image for Gallery
  • RM37.90 RM36.00
+
-


Semenjak bumi ini disinari cahaya Islam, pertembungan antara hak dan batil sentiasa berlaku seolah-olah menjadi rutin harian masyarakat dunia. Permusuhan yang bermula di alam malakut yang tercetus dari keengganan Iblis untuk tunduk kepada Adam berpanjangan bersama peredaran zaman dan waktu yang menyaksikan permusuhan ini silih berganti merebut takhta kerajaan di bumi ini.

Musuh Islam dari kalangan Yahudi dan Kristian sememangnya menunggu peluang keemasan ini untuk menarik dan membawa mereka ke lembah kesesatan. Orang-orang yang telah terjebak dengan umpan suapan musuh Islam terutama Yahudi akan menjadi hamba yang taat setia untuk dikerah melakukan apa saja kehendak mereka walaupun terpaksa membunuh saudara seagama. 

Dalam masa yang sama, gerakan bawah tanah seperti Freemasonry dibawa masuk untuk diterapkan ke dalam gerakan kebangsaan yang telah dibentuk. Gerakan-gerakan seumpama ini menyusup masuk dan menjadi tulang belakang kepada gerakan-gerakan yang bersifat kebangsaan. Kehadiran gerakan seperti ini telah membawa masuk slogan-slogan yang zahirnya menampakkan mereka sebagai gerakan yang memperjuangkan nasib bangsa tetapi pada hakikatnya mengandungi agenda rahsia untuk kepentingan musuh Islam. 

Di dalam buku ini, anda akan disajikan dengan terperinci tentang gerakan Freemasonry. Ia membincangkan tentang latar belakang gerakan tersebut dan bahayanya terhadap umat Islam. Sebagai umat Muhmmad SAW adalah menjadi kewajipan kita untuk berwaspada terhadap sebarang ancaman.

Write a review

Please login or register to review

Bestsellers