Rehabilitasi by Faiz Ibrahim

Rehabilitasi by Faiz Ibrahim
Click image for Gallery
  • Product Code: ETC386
  • Availability: In Stock
  • RM20.00 RM12.00
+
-


Rehabilitasi by Faiz Ibrahim
#Rehabilitasi adalah daripada perkataan inggeris yang bertajuk Rehabilitation. #Rehabilitasi menurut konsep buku saya adalah satu proses pemulihan daripada sakit. Sakit itu luas maksudnya. Sakit itu juga boleh jadi suatu perasaan yang menghalang anda untuk rasa bahagia, tidak bersemangat dan juga tersasar daripada makna sebenar kehidupan.

#Rehabilitasi merupakan sebuah sambungan perjalanan daripada #Reinkarnasi. #Reinkarnasi lebih kepada memberikan anda sebab mengapa anda harus berubah dan capai kebahagiaan yang anda mahukan. #Rehabilitasi pula tujuannya adalah memastikan supaya anda sentiasa cekal dan pegang hingga jadi perubahan yang anda idamkan.

#Rehabilitasi mempunyai 4 bahagian yakni,
Puisi
Monolog
Catatan Peribadi
Hadiah Buat Si Anak Leka
Penggunaan kata dan setiap susunan kata adalah disusun rapi bagi memudahkan anda faham setiap inci perkataan dengan mudah. Konsep #Rehabilitasi adalah berciri Pencarian Tuhan, Mengembalikan Semangat, Mak Ayah, Cinta, Keluarga dan Mengejar Impian.

Buku ini bukan direka untuk buat anda sentap atau menegur anda. Tapi bukan ini lebih kepada sebagai satu kata-kata pengajaran daripada sahabat, buat seorang sahabat.

Write a review

Please login or register to review

Bestsellers