PTS Publications


Puaka Kuda Kepang

Puaka Kuda Kepang

‘Kembang ditabur nggoleki si ratu. Gegem ojo ujak mati. Adoh dalan nggoleki siji. Aku perlu..

RM10.00

Puaka Perpustakaan

Puaka Perpustakaan

“Abang… tolong kutipkan tangan saya,” ujar budak perempuan itu. Dia menadah se..

RM9.50 RM10.00 -5%

Puaka Pondok Bas

Puaka Pondok Bas

Dekat pondok bas ni pun ada orang mati kena langgar! Dua malam lepas ada orang&nbs..

RM9.50 RM10.00 -5%

Puaka Rumah Sewa

Puaka Rumah Sewa

“Masa aku buat air teh O tadi, aku terdengar bunyi orang mandi. Aku rasa pelik, siapa pula ..

RM9.50 RM9.50 -0%

Puaka Taman Tema

Puaka Taman Tema

“Aku pernah tengok satu cerita seram macam ni. Aku rasa kita sebenarnya dah mati! Mungkin k..

RM9.50 RM10.00 -5%

Q & A Fiqh Perubatan

Q & A Fiqh Perubatan

Bolehkah disambung balik tangan yang dipotong kerana hukum hudud? Bila najis jadi suci? Boleh..

RM31.40 RM33.00 -5%

Rahiq Makhtum

Rahiq Makhtum

Di tengah-tengah masyarakat Arab yang sedang bergelumang dengan amalan yang menyimpang daripada a..

RM86.00 RM90.00 -4%

Rasulullah Is My Doctor

Rasulullah Is My Doctor

Sesungguhnya thibbun nabawi (pengubatan cara Nabi) adalah rawatan bagi mengubat dan mencegah penyaki..

RM23.70 RM25.00 -5%

Rasulullah is My Doctor (Edisi Kemas Kini)

Rasulullah is My Doctor (Edisi Kemas Kini)

Sesungguhnya thibbun nabawi (pengubatan cara Nabi) adalah rawatan bagi mengubat dan mencegah peny..

RM23.80 RM25.00 -5%

Resipi Kompilasi Warisan

Resipi Kompilasi Warisan

Kompilasi Resipi Warisan menggabungkan 230 resipi dari 8 buku Siri Resipi Warisan yang pernah dite..

RM35.15 RM37.00 -5%

Rich Dad Poor Dad (Edisi Bahasa Melayu)

Rich Dad Poor Dad (Edisi Bahasa Melayu)

Rich Dad Poor Dad adalah buku kewangan terbaik yang sudah berjaya mengubah hidup jutaan pembaca d..

RM28.50 RM30.00 -5%

Rich Dad’s Conspiracy of The Rich Edisi Bahasa Melayu

Rich Dad’s Conspiracy of The Rich Edisi Bahasa Melayu

Kita semua sedang melalui fasa kemelut ekonomi yang boleh dikatakan sebagai kritikal. Masalah ini bu..

RM20.90 RM22.00 -5%

Rich Dad’s: Guide to Investing (Edisi Bahasa Melayu)

Rich Dad’s: Guide to Investing (Edisi Bahasa Melayu)

Buku ini bermanfaat kepada pembaca, sama ada pembaca mempunyai sedikit wang ataupun banyak wa..

RM31.40 RM33.00 -5%

Saiful Nang - Kisah Orang Menang

Saiful Nang - Kisah Orang Menang

Jikalau anda berjaya tetapi anda diamkannya dan anda bangga orang panggil anda low profile, anda ..

RM28.50 RM30.00 -5%

Saiful Nang - Mat Jenin Sebenarnya Hero

Saiful Nang - Mat Jenin Sebenarnya Hero

Hari pertama saya enroll Ph.D. saya di UUM, bergaduh intelek pula saya dengan Prof. Zack semasa kela..

RM23.80 RM25.00 -5%

Showing 166 to 180 of 249 (17 Pages)