Pakej Wakaf Buku - 2

Pakej Wakaf Buku - 2
Click image for Gallery
  • Product Code: WAKAF-02
  • Availability: In Stock
  • RM200.00
+
-Tags: pakej wakaf buku - 2, pondok, pts, tadika, telaga biru kepada sekolah, wakaf buku galeri ilmu

Pakej Beli Buku & Wakaf ini bertujuan menggalakkan orang ramai menjadikan buku sebagai salah satu medium wakaf bagi manfaat umat.

BukuOnline2u membantu anda untuk menjalankan proses wakaf buku ini. Anda beli buku dari BukuOnline2u dan kami akan hantar buku wakaf ini kepada mana-mana institusi yang dipilih oleh pewakaf. Pewakaf boleh juga memberi izin kepada BukuOnline2u untuk kami mencari penerima buku-buku wakaf yang dirasakan sesuai. Kami akan hantar buku-buku yang dirasakan sesuai untuk institusi yang akan menerima buku-buku wakaf tersebut.

 Semoga program wakaf buku ini menjadi salah satu lagi cara bagi umat Islam di Malaysia beramal soleh bagi meraih ganjaran pahala yang tidak putus-putus daripada Allah kepada pewakaf selagi mana harta yang diwakafkan itu masih kekal dimanfaatkan.

 

PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia. Sponsored by BukuOnline2u.Com. (Ada kos postage untuk Sabah dan Sarawak disebabkan kos postage yang agak tinggi). . Kami nak juga berkongsi pahala :-). Penghantaran menggunakan KTMD Express

 

Write a review

Please login or register to review

Related Products

Bestsellers